Så va hösten här då =(

Satt och fikade igår som vanligt på lasses men d regnade löv hela tiden. D va en vecka me sol och d ska man tydligen vara tacksam över nu förtiden i sverige. Känns som om vi går mot mörkare tider nu,så d är bara att vänta in vintern som å andra sidan inte heller kommer, d blir nog höst ända till nästa sommar=(

Ännu en helg som har gått, d blev en sväng ut igår på Lobby..d va sådär,hade faktiskt ganska tråkigt. Ramla omkring där by my self och titta på folk. Blev spiknykter så  fort ja klev innanför dörrarna, försökte me allt för att komma i stämmning igen men inte ens shots funka så då va d bara att ge upp och gå å ställa sig i den mil långa kön på sibylla. Och sen gå hem i regnet å lägga sig. Fick nått medelande om efterfest men d va ingen ide´ att försöka ha roligt någe mer den kvällen!

Idag så är d ganska dystert..hur tråkigt väder som helst!! Lite seg och utråkad! Va ner på monrose(stavas d så,tror inte d men ni fattar) och skulle äta lite, beställde nån tallrik där me en trött kycklingbit me strips å lökringar å en cola..inte för att låta snål el så men ja trodde hon skämta när  hon sa att d blev 102 spänn..och d va inte ens gott!!
Men då vet man till nästa gång iaf! Man lär sig nått nytt varje dag =)

Ha en fortsatt trevlig dag  =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0