Klockan är..

04.01 och mina ögon är jätte trötta men ändå så går de inte att somna =( Alldeles för mycket som snurrar i mitt huvud. Och de är så himla tråkigt! Jag borde sova för länge sen för jag ska vara hos läkare kl 09.20 imorgonbitti.

Har varit i Gävle på en liten raggar runda nu på nattekvisten,va in och hämtade Ulle på HB och innan de så stanna jag och Tg till på hagaström för en liten nattpizza,den va faktiskt ganska god för att säljas på statoil =)
Kom lagom hem för att se sista avsnitten av BeverlyHills som jag missa på eftermiddan!(döm mig inte,jag står mellan 2 jobb) för att jag å Patte besökte Emma och hennes halvsvarta lägenhet. Vet inte riktigt vad den tjejen pysslar med när hon renoverar men något konstigt måste de vara iaf för halva lägenheten va svart iaf. Och de va inga säkringar som var trasiga. Patrik hitta inga fel så vi for därifrån igen efter ett tag. Emma ringde sen efter nån timme för att berätta att när hon skulle göra lite varm chocklad på kvällen så hände de mest mystiska jag hört..haha
när hon satte på spisen började lamporna som varit trasiga..LYSA!! Haha!! Och tydligen så kunde hon styra olika lampor eller om de va alla lampor fast styrkan på lyset,jag kommer inte ihåg de va så snurrigt. Men hon kunde styra dom med storleken på plattorna..haha..hel konstigt!! Aldrig hört något dyligt..men varför vara förvånad,jag mena de är ju ändå söta Emma som ska renovera =) Du är ju för go gumman=)
Nä nu måste jag ta till drastiska åtgärder för att somna snart...


I wanna know what love is....


Kommentarer
Postat av: Marre

Du lär ju gå och lägga dig i tid, tokfia :) love.

2008-11-13 @ 15:06:02
URL: http://marieeks.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja jag vet men de de blir lätt att man jobbar nattskiftet ibland.. =)

2008-11-13 @ 15:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0