Kul men ändå inte...

Ja men helgen blir ganska godkänn iaf... fast den började ju mindre bra. Fick en ganska hyfsad hjärtekross i torsdags. Sjukt jobbigt för både hjärta å själ! Men ska försöka hänga mig kvar så mycket jag bara kan!!
Vid sånna tillfällen är man så himla glad att man har vänner..å mina underbara vänner!! Tack Matte för att du kom till mig i fredags och gjorde min kväll lite lättare,även tack till mina underbara vinare som så snällt ställde sig på läppen och gjorde några timmar lite roligare =)

Igår va ja på 27-års fest och hade riktigt roligt. Fast jag typ kom  3 timmar för sent men fint folk kommer ju faktiskt sent..de är ju bevisat nu de =)
Gick sedan vidare på trött lobby och lalla omkring lite me Tisse..vi försökte oss på att bugga lite men tror vi ska lämna d till proffsen hädanefter! Men vi fick ju höra fotoalbum på slutet iaf,den hade vi gått å väntat på hela kvällen.

Imorgon ska ja på kryss me das familia, ska bli roligt, ok att d kanske är pensionärsträff på måndagar men skönt att göra något annat iaf!



Love hurts...

Ett år sen!!

Idag för ett år sen kom sorgbeskedet!! Min fina prins och underbara vän gick bort i cancer! Finaste vovven Emil!
Har suttit och tjutit hela natten framför en jätte fin minnesfilm av honom. De både läker och är jobbigt! Man liksom ena sekunden sitter å skrattar å andra bara rinner d floder nerför kinderna! Men d är ändå skönt på något vis! Att få gråta av sig! Och jag vet att han har d hur skönt som helst uppe i hundhimmlen oxå!! Han badar säkert hela hela tiden för de va d bästa han visste..jaga boll i vattnet =)

Va och kolla på sverige "sop" matchen på mulligans igår med trevligt sällskap. Men så for matchen va slut så försvann alla,och ganska förståligt men själv stog jag kvar iaf! Så ja gick vidare till Henkan för att sen gå ner på åttan en sväng!
En sammansfattande trevloig kväll, förrutom då att Sveriges såkallade bästa fotbollsspelare gjorde bort sig ute på gräsplanen igår! Vilka sopor!!!!!!!!
Men nu slipper man boka upp sig på fotboll någe mer den här sommaren iaf!!

Kramiz

Piss väder!!

Hejsan!!

Nu va d ett tag sen jag skrev lite. Har inte haft riktigt me tid,de har varit flytt och flytt och lite flytt sen har vi ju fotbollsEm med en massa vin och öl =) Plockat upp och försökt fått lite ordning i lägenheten men d går sakta! Väntar på en soffa och måste köpa soffbord.
Men nu är jag ledig i några dagar så då kanske man kan ta tummen ur... och göra nått!
Men jag fattar inte vad d är me mig, är trött hela tiden, inte sov trött men liksom slö i kroppen! Sjukt drygt eftersom man vill göra saker i lyan men inte har ork. Men jag tror jag ska skylla på vädret..så himla tråkigt att man ena dan liggen i vassen å solar och sen andra så sitter man inne och lyssnar på åskan!
Men då har jag ju absolut inte några som helst ursäkter att inte hålla på i lägenheten iaf..

"You have a piece of my heart"

RSS 2.0