Fint väder!!

Eftermiddagshelg!! Fy fan va tråkigt! Solen skiner som aldrig förr och då måste man sitta inne på verket och svettas! Kan ge mig fan på att d kommer börja spöregna på ons morgon när man går av! Med min vanliga tur,jag mena sist va d ju snöstorm!

Men man han ju ut en sväng igår efter jobbet iaf. Mötte upp Patrik,Lumpan,Henke å Gurra på åttan där dom spela biljard. Så d blev nått vinglas där och lite skitsnack med Axel,Kärlken är inte alltid lätt min vän! Men d ordnar sig tillslut! De gör d alltid! D är nog d bästa motto jag har! För d stämmer så himla bra så de är ett råd jag vill ge alla mina vänner!!

Sen gick alla  hem, en del skulle jobba och en del kände sig gammla och nyttiga.. =)
Så jag gick ner på Kharma en sväng,visste lite folk som skulle vara där så ja joina dom med en cider å lite dans!
Efteråt fick man leka brandman på sibylla,nån som satt eld på soptunnan utanför så jag sprang fram å tillbaka me vattenhinkar och släckte skiten.Så jävla onödigt och hålla på å fjanta så där,idioter!!! Lukta ju inte mumma sen kan jag säga. Efter mina hjälteinsatser så blev d ett sibyllameal och sängen. Så nu sitter jag å väntar på att få åka ner och jobba igen,jippi!!


"Man ska inte dö nyfiken"

Packa!!

Nu börjas de!! Packa,packa,pack,flytta,flytta,flytta!! Finns de något tråkigare? Men d måste ju göras! Jag gjorde ett litet ryck nu på eftermiddan. Efter att ha sovit alldeles för länge idag och sen va en sväng till Matte P och hans byggmaterial. patrik skulle ha några taklister och ja lämna tillbaka en resväska som jag låna för läääänge länge sen :0) Tack för lånet!!
Nu sitter ja  å funderar på va man ska äta för gott till mat idag. Och så skulle jag behöva ta tag i å betala räkningarna. Men d är fan ännu tråkigare än å packa!!
Och stackars Kingen är mitt upp i alltihopa.Men jag tror han tycker d är lite roligt me alla kartonger man kan gömma sig i och leka lite. Imorgon ska ja iväg å köpa kattlucka så han kan få flytta ut till Ch nångång. För man är näppa nervös när han springer här på balkongräcket på 7:de våningen och försöker fånga fåglarna i luften!

Har för övrigt haft en riktigt trevlig helg, med mycket vin och roligt sällskap!!

Vart tog sommaren vägen?

Fy fan vilket jävla väder!!  De blåser ju jätte isbjörnar ute!! Riktigt tråkigt, när man precis börja bli såå glad åt solen och mycket piggare! Men jag har betällt sol till nästa  helg för då är jag ledig :0)
Men d är en perfekt dag för att tvätta iaf, man behöver inte ha dåligt samvete för att inte vara ute i solen!
Så jag lär väl springa ner där igen då :0(

Pöss Pöss

"saknar dig beib"

Ett år äldre :0(

Så nu va de gjort oxå!! Ett år äldre och en födelsedag förbi!! Men igentligen så fattar jag inte riktigt varför man frågar folk som fyller år, "hur känns de"! Ska de kännas nått speciellt?! Ska man verkligen känna att man blir ett år äldre, ett år närmare rynkorna,ett år närmare pensionen eller ett år närmare 40-års krisen?! Har inte riktigt fattat vinken me de där! För jag känner då inget speciellt! Ja kommer alltid se bra ut, va sexig,ha humor,ett sexpack på magen,sola toppless,gå i kortkort,ute å festa varje helg me mina vänner osv..
De lät ju jävligt bra iaf.. :0(  Kan ju fortsätta gå i min lilla drömvärld jag. Men en sak kan jag då säga,jag kommer nog aldrig bli riktigt vuxen! Man ska nog alltid ha lite barnasinne kvar,de mår man bara bra av tror jag!!
Eller jag vill då tro de iaf!! Ja man får väl ta dag för dag, vecka för vecka,månad för månad  och år för år!! Och se vart de leder!! Och de kommer nog leda till något bra hoppas jag! :0) Allt ordnar sig till sist :0) Eller hur Matte..hihi

Vill tacka alla mina underbara älskade vänner för en toppendag igår i parken,de blev inge regn!! Tjohooo!!
Ok att ni frös lite men jag hade jätte trevligt!! Ni förgyllde min dag som de så fint heter :0)
Och tack för dom fina presenterna!!! Love you all!!
Och tack Patrik för att du körde runt mig å handla fika å doningar :0) Och för den fin fina presenten,jag blev jätte glad!! Och självklart för att du finns och ställer upp i alla lägen!! :0)

Puss på er alla!! Och tack igen!!

Hallooo..

Ja nu va de ett tag sen man skrev nån rad. Men de har inte hänt så himla mycket känns d som,fast de kanske d har iaf på ett el annat sätt!
För tillfället är jag i ett virrvarr av känslor,dom är på alla håll å kanter skulle jag vilja påstå! Skulle behöva ett sånt där stort fiskenät och fånga in allt och dela upp i nån smart känslofacklåda.Så om de är nån som har en till salu så hojta!! Men de kanske inte funkar på de viset!Vad vet jag,va så himla länge sen man satt i en sån här sitts så de är ganska svårt att tackla. Men de kanske är som en vän sa till mig igår, sätt på dig ögonbindeln och våga hoppa! De kan ju inte annat än gå fel! För å andra sidan kan de ju bli hur underbart som helst oxå! De är ju de man inte vet..och som är så svårt! Hatar att va så himla feg, de är så lätt att ge råd till sina systrar men sen när man själv ska ta itu me saker å ting så står man där helt jävla handfallen! Men de ordnar sig väl,de gör de alltid ;0)
Va iaf på jätte trevliga fester på sista april, hos Ronny först me trevligt umgänge och sen vidare till Madde å Thomas! Hur roligt som helst!! Men avslutet på kvällen kan man väl diskutera. Jag tror inte att ja blir nån direkt stammis på strandbaden i sommar om inte solen skiner och jag hittar en trevlig vasshög och ligga i!!
De är tyvärr den som gäller i sommar..Vass-08.. men har fått me mig lite sällskap,tydligen fler som inte riktigt har "hunnit" till gymmet den här vintern!! Så nu är det bara att försöka leta på nån som vill springa å köpa glass :0)

Imorgon är det 30-års fest som står på agendan, ska bli himla trevlig att träffa lite folk som man inte sett på ett tag och få tillbaka lite Storviks anda!! Sitter aldrig fel de inte!!
Nu blir de duschen och sen lite after work me mina underbara vänner!!


Ska laga känslokarusellen snart...

RSS 2.0