Helg me mammsen!!

Mycket trevligt lär jag säga! Bjöd Patrik och Matte på 3-rätters igår och hinka i oss en 3-liter rötjut! Känns i huvet idag kan jag säga.Va inte allt för pigg på att åka till farmor och äta pasta kl 12.00 idag men jag klara det oxå.
Sen blev det hem och njuta av solen en stund på balkongen. En liten powernap på soffan så va man nästan människa igen :0)
Va och titta på lägenheter igår, en 1 1/2 och en 2:a men jag fastna för den mindre modellen.jag skulle få måla om i köket så det kommer bli jätte bra tror jag.Jätte många gaderober och TVÄTTMASKIN!! Jippi!! Så himla najs!!
Så jag ska dit på måndag och titta en gång till innan jag skriver på.Jag lär ju fixa med den som jag bor i nu oxå. Har ju kontrakt till den sista juni men jag tror d ordnar sig på ett el annat vis!

Nu ska jag mysa vidare me mamma en stund till innan d blir läggdags!

Peace

Engla!

En liten flicka du var
bruna ögon och långt hår du bar
Ingen har detta kunna undgått
Du har inte lämnat ett öga torrt
Nu du uppe i himlen bor
Alla på jorden tänker på din stackars mor
Du lilla Engla så många berör,rakt in i våra hjärtan
du kom och dör. Hur kan livet vara så grymt?!
Du hela livet framför dig bar med lek, skratt, kärlek och allvar.
Med dina blott 10 år du nu in i drömmarnas land går.
Ingen kan nu göra dig illa och de våra själar stilla.
Vila i frid lilla vän vi kommer alltid minnas dig nu och sen!








Sen natt!

Nu blev de så där sent på natten igen och då går de inte att hålla sig från att skriva lite.
Jag antar att de är då man tänker eller så kanske inte..vad vet jag..
Skönt är de att få skriva lite iaf!



Jag vill att Du ska förstå
Ibland vill jag lämna Dig, bara gå.

Allt för att Du ska få leva väl

slippa mig och min oroliga själ.

Men jag kommer alltid att stanna kvar

Du, min fina, är allt jag har.

Jag vet att det måste kännas hårt,

när jag vänder mig bort.

Alla mina hemska minnen

har etsats fast i mitt sinne.

Jag vill att vår kärlek ska bestå.

Du är det bästa jag har ändå.

Jag önskar sudda ut alla svarta tankar.

                                                             Det är för Dig, min finaste, som hjärtat bankar


Vilken helg det vart :0)

Ja då har man klarar sig igenom första förmiddagshelgen då!!  Hur d gick vill jag inte ens prata om..enda mening som kan beskriva är typ..sjukt jävla trött!!!

Va upp till Loppan "bllixten" Sofia igår på födelsedagsfest och fick smaka på en hemskt god smörgåstårta,tack tack! De är väl för himla gott de, skulle nästan kunna leva på faktisk men då skulle man nog rulla ner till gruvan i slutet av sommaren! Och de kanske inte är så himla trevligt! Men ifs så går de ju fortare än att gå :0) Om man ska se de till de posetiva!!
Sen efter de så gick ja till Patrik och tog följe med han å Micke hem till Henkan. Fick väl i mig lite vin och ramla ut på Lobby. Och de va jätte kul stundtals men jag råkade halka in på "travbanan" lite väl ofta under kvällen,tror de berodde på för lite å dricka! Och plus att jag saknade min schlager danspartner hemskt mycket den kvällen! Va tydligen bara jag i de sällskapet som gilla de dansgolvet :0( Blev bjuden på champange lite senare av en gentleman men lämnade genast vidare glaset till nån jag visste kunde behärska de för de kan absolut inte jag. Blir så där konstigt bubblig i benen och tappar kontrollen! Och de kanske inte riktigt de som behövdes för att förebygga en  förmiddag på verket direkt, va tillräckligt sliten där idag så de räckte och blev över. De är tur jag sitter me Johan som är lika bra vän med alkoholhaltiga drycker som jag :0)

Den här veckan kommer Mammsen och hälsar på*längtar* de ska bli himla skoj att få träffa henne,de är ju inte direkt varje dag liksom. Oxå blir det bara hon och jag (inge ont mot dig syrran,älskar dig) men de va sååå himla länge sen jag va själv me mamma! Och de kan va hemskt trevligt ibland! Sista va ju syrran ner utan mamma och umgicks med mig en helg så dom kommer tydligen i omgångar :0) Och de är väl tur de, för annars vet jag inte riktigt vart jag skulle stuva in dom..har ju inte direkt något palats å bo i. Men nu ska mitt lilla minislott säljas till sommaren så om de är nån som vet en lägehet 1:a el 2:a som man skulle kunna få hyra så snälla hjälp en snart bostadslös jänta!

Nä nu ska jag nog kura ner mig med min lilla hårboll Kingen å mysa lite,gäller å passa på för han ska snart ut och springa på ängarna i storvik hos Ch men de tycker jag bara är bra, de är ju där en katt hör hemma! Så de ska bli skönt för min lilla sötnos men ch säger att han fortfarande är så liten till storleken att räven kommer ta han..man ba..tack för den liksom..Men min Kingen är en tuffing så han spöar varenda räv i Storvik så d så :0) Har lärt han allt jag kan..

Nu in i drömmarnas land...

Jävla saftflaska!!!

Ska de va så himla svårt att få upp en saft flaska?! Hade gjort jätte goda varma mackor me en massa goa pålägg! Har städat och tvättat i 3 timmar nu och bara längtat efter att få sätta mig i soffan glo på tv och äta. Men man kanske ska ha nått att dricka till mackorna,ser att saft flaskan står och stirrar på mig på köksbänken och de va ju länge sen man drack ett glas me kall saft! Tar flaskan och börjar vrida,händer ingenting! Vrider lite till,ingenting! Tar till handuken men inte fan går det att öppna flaskjäveln! Tröttnar och tar ett glas kallt  vatten ist, kanske finns en mening med att man inte ska dricka saft..typ 15 bitar socker!

Idag har jag blivit truckförare efter en veckas slit å släp på skolan! Eller slit å släp kanske va å ta i, kanske va typ fika å fika lite till! Men de va faktiskt ganska roligt! Så imorgon förmiddag ska jag ner och sladda på jobbet!
Första förmiddagen,får väl se hur de går att komma upp. För vad jag har uppfattat av mina kamrater så är det aldrig någon som kommer i tid till sina förmiddagar men jag ska göra mitt bästa :0)

Nu..hämta tvätt!!

Smell you later :0)

Ingen bra dag idag!

Bakfylla och Truckkurs = Absolut inge bra!!
Kunde kanske ha varit värre med en massa illa mående och sånt men att sitta i 5 timmar och läsa teori va inte heller någon hit precis! Och speciellt inte när man har en massa andra saker som är mycket viktigare och fundera på!
Men allt är ju självförvållat! Eller så kan jag skylla på Tisse som stog utanför dörren med två vinare när jag kom hem igår,de är ju alltid mycket lättare och skylla på andra! Så jag har nog bestämt mig för att skylla på henne  :0)
Men kvällen började jätte bra iaf..vi satt här ett gäng och drack lite vin, min bästaste kusin tittade förbi på ett glas oxå, hemskt trevligt och umgås med dig! Sen knalla vi vidare till Pysen el jag mena Johan, förlåt :0) och drack vidare och d va väl där det började spåra lite kanske!! Gjorde nått som jag absolut inte skulle göra,jag är hemskt ledsen beib! Men du vet vad jag tycker om dig!! Förlåt iaf!!
Sen ramla vi vidare på Kharma där de va typ HEL dött men jag har slutat hoppas på de stället på onsdagar numera! Men som tur va så träffa vi lite trevliga människor där iaf..och jag fick reda på att jag tydligen hade en till kusin men jag vet inte riktigt hur de gick till ;0) Men välkommen till tjocka släkten!! Haha!!Man får spela biljard me kusiner va..eller hur va det igen!! De blev så mycket diskutioner där ett tag men tydligen hade jag starka åsikter och kanske missuppfattade typ varje mening som sades i sällskapet men ändå!! Jag tror jag pricka in någonting rätt i mellan åt iaf :0)  De blev så mycket prat att jag nästan glömde bort att dansa, kilade ner typ sista kvarten och tog några moves on the dancefloor!! Sen va de bara att knalla hemmåt! Efter lite mer diskutioner ute på gatan men då kände jag att de inte ens va nån ide att försöka fälla in nån smart kommentar,de skötte mina kusiner så bra själva så :0) Jag och min då yngre kusin och en grabb som heter Adde gick först tillbaka till pysen och ville ha lite mat men han hade bara ketchup och ett fryst paket bacon så de va väl inte alls för mycket att hänga i granen. Men de tyckte tydligen Adde å Emma för dom började ha ketchup krig i hela köket..när vi skulle gå så såg det ut som om det hade varit massmord! Hoppas det gick bra att städa idag!! Sen gick jag å Emma hem till mig och snacka igenom kvällen och våra bekymmer över ett glas oboy och en ost macka! Aldrig smakat så gott me en ostmacka!! Sen va det bara att krypa ner i spoonställning och vänta på att klockan snart skulle ringa för uppstigning igen!
Inte mått bra alls idag,pga av många anledningar!! Och de ända som börjar lösa sig är väl typ bakfyllan efter ett paket alvedon!! Fick höra av en kurskamrat att morfin tydligen skulle va mycket bättre mot bakfyllan än alvedon!! Nån som vet vart man får tag på de kanske..?! Eller så kanske de är lika bra att hålla sig till mina egna metoder som jag vet funkar!
Nu sitter jag i soffan igen och e lite halvdeppig och trött som fan,ska ta mig en riktig tankeställare över ett paket cigg snart tänkte jag! Sen får väl framtiden utvisa va som händer å sker!
Ordnar sig gör de alltid iaf på ett el annat vis!!
Nu börjar fingrarna krampa sig,tror att bakfyllan börja krypa ner i fingrarna nu så de kanske är lika bra att lägga sig i fosterställning och dö ett tag!


Man vet aldrig vad man har för en man förlorat de!! :0(

Deklationen!!Jippi!!!

Vakna imorse av att de låg en pappershög innanför dörren som alltid men idag va de en samling av värdefulla papper :0) Jag brukar väl få tillbaka nån tusenlapp el så men idag kom  de med en käftsmäll..så här mycket har jag aldrig fått tillbaka!! Så idag har jag gått med ett leende på läpparna hela dagen och då kan jag lova att truck utb gick sjukt jävla bra!!
Men när jag kom hem kom jag in i nån slags koma..blev på sorgligt humör och blev lite ledsen..vet inte varför riktigt men de är väl typ allt!! Men då är de bra att d finns snälla arbetskamrater som bjuder på en öl eller tre :0) Tack pysen!!!
Oxå fick jag lite skäll idag eftersom jag inte nämt mina underbara vänner i mitt första inlägg så jag gör väll de nu då så jag får lite vin imorgon ;0)
Tack för att ni finns..ingen nämd ingen glömd!! :0)
Nu ska jag krypa ner i sängen efter en full späckad dag,och jag är sjukt trött!!
Take  care motherfuckers!! :0)

Ja men då va man här oxå då :0)

Hejsan :0)
Nu har man blivit påtryck bakifrån att börja skriva..nämen d där kanske lät lite fel..opps :0)
Jag mena att..eller ni vet vad jag mena!! Jaja skriva ska jag göra iaf men om vad? De händer ju ganska mycket just nu eller har hänt iaf. Man har ju fått sommarjobb på sandvik :0) bara en sån sak..nån som kände nån som känner den och sen är man inne, de va tydligen bara så enkelt. Men inte klagar jag inte!Jag trivs jätte bra där, Jag hamna med en pys som tydligen har lite psykiska problem på jobbet säger han men ja tycker han e bra charmig jag, så de duger gott åt mig d! Vi har jätte trevligt, tycker jag iaf! Vad han tycker vet jag inte, jag har sagt åt han att han får säga åt mig att hålla käften när jag pratar för mycket el nypa mig i armen när jag blir för dryg :0)
Så jag har inte blivit misshandlad om ni undrar på hedåsen i sommar ;0) Bara varit lite odräglig!

Den här veckan började ju inte helt jävla supernajs den inte..
Jag ska vara på truckkurs hela veckan så jag gjorde ju som de där pappret sa åt mig att göra, infinn dig prick kl 08.00 vid utb lokalerna och ja där stog jag men ingen ropade upp mitt namn :( Gick och frågade va som va fel och fick till svar att jag inte skulle börja förren kl 12.00. Och då ska jag tillägga att jag jobbat natt i helgen och d va inte super lätt att somna igår kväll så man va ju lite sliten. Men va ska man göra,men kom på den briljanta iden (el de va igentligen min arb.kollega,ska jag inte ta ifrån honom) att gå på fackinformation nu på förmiddagen när vi ändå va uppe liksom. Så vi knalla dit och satt å lyssa på sjuuukt intressant information ..NOT! Men då va ju d gjort iaf, slapp man d nästa vecka! Sen tyckte ju vi då att vi va värda lite lunch eftersom d ändå va dom som gjort fel men icke då..om ni äter nu så får ni ingen kvällsmat sen, Så vi gick tillbaka till fikarummet och hetsåt upp dom sista kakorna ist! Vid femsnåret va de äntligen dags att äta,vi hade beställt från monrose(el hur fan d nu stavas) såg fram emot en smarrig ost å skink sallad..öppnar locket och va är de man ser!!! RIVEN OST!! När ska dom lära sig? På sallad har man tärnad ost!! Men d va ju bara att äta å se glad ut,man va ju lite hungrig vid den tiden! Men sen flöt resten av dagen på iaf..kung på att köra truck ju :0) De va ju skit kul de!

Men nu e ja äntligen hemma iaf! Ska väl upp i tid å tvätta imorgon vid 07.00 tiden eftersom jag lära strycka tiden idag på eftermiddagen, för om jag inte gjort de så hade man ju fått spö av pensionärerna här, dom är helt galna!

Ja morgondagen kan ju inte bli värre än den vart idag så, de ska bli trevligt att vakna upp imorgon :0)

Nu en varm dusch å lite mys i soffan,kanske tända nått ljus här i min ensamhet! Alltid lika mysigt de oxå :0)

Over and Out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0