Hmm..

Sitter hemma med ett glas vin i handen en vanlig men snöig fredag =) Mamma ringde nyss med skakig röst..Vart är du? Hemma sa jag,jaha sa hon,Va bra! De hade tydligen varit en jätte krock utanför Sandviken med 10 st bilar! Usch va hemskt!!!! Stackars människor och anhöriga! Men mamma...jag är fortfarande hemma =)

Nu väntas snart lite tjejer och fylla på vinglaset....=)

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!!

.....

Du får inte knacka på min dörr

Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn

Och börja kalla mig för din

Du får inte vandra på min väg

Utan att visa mig ditt mål

Inte stjäla av min godhet

för att fylla upp ditt hål

 

Du får inte riva mina murar

Som ja omsorgsfullt har byggt

Om du inte skyddar mina drömmar

Så jag kan somna tryckt

Du får inte ha mig som en dröm

När ja vill vara din verklighet

Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

 

Men du får ta den tid du behöver

För att förstå va de är du vill

Du får be en bön om tiden

Du behöver räcker till

Och du få Samla dina tankar

Så att vår själar kan få ro

Så allting som vi lovade

Oss själva kan få gro

 

Och du får inte andas på min panna

Inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för

All den oreda du ger

Och du får inte rör vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart

Men ja önskar inget hellre än att du göra allting mot mig snart


Söndag igen!

Ännu en helg är passerad! Och fortfarande hemskt otaggad till spritens värld! Och alla andra världar oxå för den delen. Har nästan blivit lite folkskygg tror jag. Håller mig helst hemma i en skön,bekväm ställning i soffan framför tvn.
Tror att jag tog ut mig ca 100 gånger mer än vad man ska göra på en sommartid. Allt för mycket festande och oroligheter i några månader som varit. Så nu är de faktiskt bara skönt att ta de lite lugnt. Igår kom Tg vid lunch tid för att äta den bästa gourmetlunchen med mig,korv med bröd! Sen kände vi efter i våra slitna kroppar att...jo vi är nog lite sjuka ändå =) För då får man köpa godis och titta på tecknade filmer och sagt å gjort! Springer över till statoil och köper lite godis med tillbehör, snabbt hem till soffan igen och lite film, hann bli 3 filmer innan älsklingen kom hem efter jobbet. Vi ville att han skulle tycka synd om oss för att vi va"sjuka" och laga oss lite mat =) Men ist kom Johan förbi med 2 sexpack och så startade vi kvällen med spel och folköl ist =) Men de funka oxå väldigt bra! De blev en skön hemma kväll ändå,fast med trevligt sällskap =) Så nu är de bara lite städning som fattas så är den här helgen ihopknyten =)

Hoppas ni oxå haft en trevligt helg!! =)


Papper!!

Usch vad jag hatar alla dessa papper!! Papper hit och papper dit! Väntar fortfarande på papper ifrån Norge som skulle ha kommit nu. Men jag ringde och prata med dom och de skulle ta 2 veckor till för dom va så underbemanade!
Och sen ska alla papper in till a-kassan och alla som går på a-kassa vet ju att inte dom vunnit nått maraton precis!
Sjukt drygt!!

I helgen blir de fest iaf, 2 tillåme =) freda,25-årsfest för våran kära Stoffe och lör fyller Johannas kille Kristian..om jag ska va ärlig så vet jag faktiskt inte hur mycket han fyller*skäms på mig*  Men fest blir de iaf! Fast jag ska nog vara ganska lugn..har liksom tröttnat lite på de där med vin å sprit! Och näää Matte de är inte åldern =) För du är ju fortfarande i farten och gud vet hur många år äldre du är än mig  =)  Så jag gissar på att de kanske bara är en fas!
Men vad vet man!! Har nog kul ändå! Den som lever får se =)

Bye bye

Ännu en helg!

Blev en tok lugn fredagkväll men mamma som sällskap och en massa godis!! Vi va barnvakt till lilla trollet =) När han sussat in för kvällen så titta vi på sex and the cityfilmen,jag hade förväntat mig liiite mer men den va ju tok bra! Kanske va för att jag va lite trött och koncentrationsförmångan inte va på topp dom den blev lite sölig. Lördan blev de pizza på jensas och bara slapp i sängen tilol de va dags att fixa iordning sig för en liten samankomst hos Henkan! Jätte trevligt va de,ingen utgång utan bara sitta å snacka lite skit och vina =) Och igår va jag sista dan med mamma, man vet ju inte när man får se henne igen =( Så sammanfattningsvis blev de en lugn och skön helg med vänner och familj..som de ska vara =)

Fika och städa!



Snart är de slut på att få sitta ute och njuta av de härliga höst vädret! Idag kändes de verkligen att de börjar bli liiite väl kallt, fast Lasse är snäll och lägger ut filtar. Men himla mysigt är de lär jag säga!






Efter fikat bar de av hemmåt med en tvätttid att passa. Så när man väl va hemma så tog vi tag i att städa lyan. Vilka "vi" är så kan jag berätta att jag fått en inneboende ett tag =) Marie =) Trevligt trevligt!!
Började med att länsa hela badrummet för Marie hade bestämmt att vi skulle slänga en massa saker som vi inte andvände,typ smink som legat och skräpa för att man kanske kan behöva de någongång(men de händer ju aldrig)
Så vi satte igång att slänga, de va bara de att jag hade ca 1000 saker mer att slänga än Marie och jag som har sån seperationsångest för att slänga saker. Så Marie fick symantislänga lite saker för att jag skulle kunna slänga min gamla saker! Men gjort blev d iaf och skönt va de efteråt. Sen blev de Renskrubbning av hela badrum, kök mm
Och de känns så himla skönt när de är klart!! Man känner sig verkligen duktig, fast de ska vara en självklar sak att göra =)
Nu ska jag ner och hämta sista tvätten...

Hejsvejs

Bättre?

Jag vet inte..fick lite terapi prat med mammsen igår och då kändes de bättre =) Klart han bryr sig om min känslor,va lite upprörd för tillfället och de är kanske inte rätt tillfälle att skriva blogg. Men jag gillar inte  att han ska åka men de är väl bara att acceptera. Älskar ju han av hela mitt hjärta ändå =)
Ikväll ska vi nog till Stina på tjejkväll, ska bli himla mysigt=) Behöva alltid lite tjejsnack,godis å bra tv!!
Sen ska jag försöka göra om hela gårdagenskväll i kväll men ikväll ska den bli 1000 gånger bättre =)

See ya´

Trodde att d skulle en bra dag idag!!

De började ju bra iaf! Jätte mysig morgon/förmiddag med finaste. Lite lunch med Johan på viking. Forsatte min dag med ett möte som kändes jätte bra! Äntligen kanske jag kommer komma underfull med Who the fucking am I??!!
Varit hemma med Marie och sen kom Emma oxå,blev lite pizza och tv. Har väntat hela dan på att han skulle ringa så jag fick berätta hur bra min dag varit och hur skönt de va att prata! Men de tog lite längre än va jag trodde men han hade haft strul på jobbet så han hade inte haft tid! Han ringde till sist iaf och jag fick berätta =)När jag sen  med mys röst ska fråga om vi ska träffas ikväll så kläcker han att han beställt den där jävla resan iaf! Kan ju inte hindra han, om han tycker att han förtjänar att åka så är de väl bara att åka då! Ha så roligt!! Men någonstans har jag ju varit beredd på att så skulle fallet bli oxå. De jag vart mest besviken på va att han inte sagt någonting under förmiddan, tex när vi låg och prata i sängen innan vi gjorde oss iordning. För om han inte bestämde sig igår som han sa så måste de ju ha varit någongång innan kl 14.00 idag! Men inte då..jag kanske inte förtjäna att veta innan han beställt, va vet jag! Ledsen och besviken är jag iaf!!

Men början av dagen va ju bra iaf!!


Boring!!

Har sjukt tråkigt!! Regnet verkligen öser ner utanför fönstret, alla är bakis och ligger hemma,beib jobbar och de är bara skit på tv!! Va gör man?!
Kunde inte sova inatt..hade så sjukt ont i bihålorna och låg å hosta hela natten. Så för att inte väcka prinsen så smög jag hemåt vid halv fyra snåret i natt.Men de gick inte att somna hemma heller. Slockna väl vid halv åtta snåret imorse till tvshop,hemskt bra sömnpiller =)  Patrik ringde på dörren vid halv elva för att kolla läget så allt va lugnt me mig sen dess har ja varit vaken, tänkte försöka vända tillbaka dygnet igen. Men när d regnar ute och man är uttråkad så finns de inte så mycket annat att göra än att sova..
Så de kanske blir en liten powernap iaf =)

Lördag kväll

Snart har jag haft en helt vit helg(med undantag för ETT vinglas som jag smuttat på i 2 timmar nu)
Har inte haft en ända tanke på att festa och utgång. Men de är ingen som tror mig. Prata nyss med Matte P i telefon och där fick man bara ett asgarv ifrån andra sidan luren. (tilläg, han va inne på Cheers och INTE nykter =) )
Ok,jag kan väl hålla med om att de kanske är svårt att tro men så är de iaf, och de är kanonskönt!!
Igår hade jag å beib en slappar em och senare lite varma mackor å Idol hemma hos Marie å Henkan.
Och soffan blev de idag oxå! Har kollat på premiären av stjärnor på is. Visst de är ju som alla andra "underhållningsprogram" Men de va ganska roliga kändisar med iaf. Idag på dan så spela jag lite biljardtävling,de va ju ca 1 år sen sist. Och de märktes och kändes. Hade ingen super koll på skruvar och fartkänslan direkt =) Men de får man ta efter ett sånt långt uppehåll.
Mamma skicka ett mms idag..de snö där uppe=) så nån decimeter till så kommer vi med släp å skotrar =) ska bli himla mysigt!!

Nä nu är de snart dags för sängen och kl är bara 22.30

Natti natti


RSS 2.0