Min nya..

Familjemedlem =)
Historien började med att Josse Hammar var "barnvakt" åt ett sexpack valpar för ett antal veckor sedan. Jag och Patrik som är hundtokiga lära ju absolut åka förbi en sväng och gosa en timme. Under den timmen satt jag och fantiserade om att stoppa en i jackan och hoppas på att ingen skulle märka att han var borta. Men de var ju bara  fantasier som sagt.
Jag har ju pratat om att skaffa mig en alldeles egen hund ist för att alltid låna andras. Så Josse tjatade att jag skulle ta en när dom var mogna att lämna mamma. Men ekonomin är väl inte riktigt gjorde för ett hundköp just nu,arblös som man är. Så de blev inget mer snack om de,förrens i fredagskväll. Hon ringde och sa att ägaren inte får dom 3 sista sålda. Dom skulle ut på jourhem tills dom hittat nya ägare åt dom va de sagt men de blev något strul med de oxå.
Så hon ringde och frågade om jag kunde ta en av valparna tillsvidare annars kanske dom skulle få somna in...
Och självklart ville jag ju de! =)
Sen gick de väldigt snabbt allting, hänger inte med själv faktiskt =) Ägaren ringde dan efter och vi bestämde att jag skulle komma och titta på dom och så att ägaren fick träffa mig osv. Senare på kvällen va jag på plats och jag hade redan bestämt mig för vilken sötnos som skulle få följa med mig eftersom jag tjuvkikat på annonsen på blocket.
Vi satt och pratade ett tag och lekte med valparna och mamman. Han frågade om jag ville köpa honom eller bara ta hand om honom ett tag tills dom hittat en köpare. Jag berättade att jag inte hade råd för tillfället. Han sa att de absolut inte var några problem med pengar,dom va inte ute efter att tjäna pengar på valparna utan ville bara ha tillbaka för kostnaderna dom lagt ut på veterinär,mat osv. Och de va inga problem alls att avbetala heller.
Jag sa att jag ville ta hem honom på prov en vecka och sen bestämma mig...
Jag kan ju berätta så här 24 timmar senare att jag redan har bestämt mig..Han är min!!! =)
Och kommer att få stanna hos mig resten av sitt liv!! Jag är överlycklig och han har redan lyckats bra med att känna sig hemma här! Han är världsgo verkligen, men vilken valp är inte de ;)

Låt mig presentera Ozzy =)



 Pappan är renrasig Border Collie
Mamman 50% Border och 50% "Softis" (Irish Softcoated Wheaten Terrier)



Visst är han för underbar =)




Helg!!

Igår blev faktiskt en massa gjort för en gångskull =) Jag va till Komvux och prata lite om den där utbildningen. Men jag måste plugga upp 2 ämnen innan jag kan söka den så det blir väl lite plugga till och börja med. Och sen var jag till arbetsförmedlingen för att göra en uppdatering. Är de roligt när till o med handläggaren säger att de inte finns några jobb att söka :S Så de är väl som sagt rätt tid att plugga!

Idag så har jag varit och fikat med bästa Stina, pratat en massa bekymmer som ställer till det i förhållanden. Allt är ju inte en dans på rosor precis. Men kämpa vidare gumman och du vet att jag finns om du vill prata mer + alla andra fina kompisar vi har gemensamt =)

För tillfället så är kl 19.00 och färjan gå i repris på tvn..har är rolig den där Håkanbråkan =) Men man undrar ju om han verkligen är så där i verkligheten el om de är lite spel för att de är tv. Han verkar då vara en rolig pajas iaf =)
Vad kvällen bjuder på för övrigt vet jag inte riktigt än, kanske en sväng ner på åttan el så blir det idol för hela slanten, de visar sig!! Ha en trevlig afton ni som bestämt er iaf =) !!


You are close to my heart..

Dagens bekymmer..

Är nu förhoppningsvis ur världen! Fixat klart med alla dessa papper jag skrev om igår! Eller klart å klart..dom är ifylla,underskrivna och inlämnade iaf =) Hade fått brev av arbetsförnedringen ida om att jag va avanmäld,så de lägger ja  till morgondagens saker att göra. Där kommer även komvux att räknas in. Ska dit imorgon och boka möte med en sån där studievägledare. Som kanske kan hjälpa mig att komma in på den utbildning jag vill gå. Har sökt om den utb. på arb.förmedlingen tidigare men fick den avslagen eftersom jag inte varit arb.lös tillräckligt länge. De är ju oxå knäppt. Jag kommer in och vet vad jag vill göra men får inte. Skicka mig på utb. ist så är ni av med mig.Man tycker ju att de inte ska vara svårare än så. De va precis lika när jag sökte om att få lastbilskörkort, avslaget pga. samma anledningar!!Knäppt!! Utb är alltså på lövbacken i sandviken på ett år som cnc operatör. Kanske inte rätt tid att utbilda sig till de nu för tillfället men förhoppningsvis när jag är färdig om ett år så har sandvik fixat upp ekonomin och alla andra företag oxå.  Vi får väl se vad som händer. Skulle ju behöva plugga upp gymnasiebetygen oxå..typ allt, eftersom man va en förvirrad tonåring som hoppade av i början av 2:an för att jobba ist. Inte mitt bästa beslut nu när man tänker efter. Men de är lätt att vara efterklok. Och de får man ju igen nu när man är äldre, kanske inte så mycket klokare men äldre iaf =)


Im yours... if you want me

Tis..

Har tillbringat dagen med telefonen i örat typ! Alla dessa telefonsamtal och papper hit å dit!! Så trött på att de aldrig bara kan flyta på..
Ska fortsätta med papprena imorgon och de känns mindre lockande! Men de får bli morgondagens problem!
För tillfället så sitter jag i den så bekanta soffan hemma hos Tg =) Vi har varit ute på en tur med Tess i skogen och nu tvättar hon medans jag typ bara sitter här! Ska väl försöka få lite mat i magen tänkte jag om jag orkar resa mig!
Är ju jätte hungrig men vet inte vad jag ska äta för nått! De dagliga problemet!

Ikväll blir de bara hemma kväll med desperata hemmafruar =)

You are the one in my life..

Ny vecka

Så va de måndag igen! Hafte en lugn och skön helg. I fredags blev de enbart soffläge,så himla skönt. I lördags så åkte jag å Tg runt lite på olika tillställningar. Vi va i Torsåker av alla ställen och spela lite Buzz(sjukt kul) och sen blev de även en sväng till Marie och dom andra tjejerna. För att sedan skjutsa ner dom på krogen. Vi åkte vidare till Gävle för ett (måste) besök på Max där ett intag av lökringar stog på listan. Hämtade upp några "fylleskallar" =) utanför Heartan och sedan bar det av hemmåt mot sängen igen. Igår va jag utanför dörren ca 1 gång bara. Så ja..en riktig slappar helg blev de!! Den här veckan står väl inte allt för mycket på agendan tror jag väl..så de blir väl som dom tidigare veckorna..typ rastlöst!!
Önskar er en trevlig vecka iaf =)



I cant live whit or whitout you...


Guitar Hero

Sitter å lyssnar när Tg när hon spelar guitar hero. Ssöker jobb..men de är ganska svårt när de inte finns några.
De ända som finns är typ telefonförsäljare och jag SPYR om jag hör de ordet igen. Har tillägnat 6 år av mitt liv till de redan! Och de är ca 6 år för mycket! Usch!! Försäljare överhuvetaget.. de va nog inte de jag föddes till,nog för att jag är bra att prata men intresset slocknade nog efter dom ca 10000 utskällningar  jag har fått efter dessa år. Så tack men NEJ tack!
Något annat måste de ju finnas?! Ja mamma jag ska ta mitt taxi kort!! =)

För nu är jag less på dessa innehållsfria dagarna! Fy fan säger jag bara!!
Men som alltid..de ordnar sig tillslut =)


You made me to a better person...


Svenska Hjältar

Sitter och tittar på Svenska hjältar! Ooh shit vilka människor de finns alltså! Imponerande! Undrar vad man själv skulle ha gjort i olika situationer. Klart man vill hjälpa sina medmänniskor men ändå.Jag vill väl inte se mig själv fega ur om de händer ett olycksfall. Men man vet ju inte alls hur man skulle reagera förrän man sitter där själv. Vad skulle du göra?

De blev en sväng i till Gävle igår och utgång på HB. De va riktigt roligt att se lite andra människor för en gångskull =) Fast jag å Tg hamna i stort sett i samma travbana även där men de gjorde inget för nu fanns de ju nya ansikten att se som sagt =) Så de blev en godkänd helg fast man har ett skrynkligt hjärta.



Tell me you love me..

Sådär!

Ja gårdagen va väl sådär.. Satt i soffan typ heeela dan! Kollade Idol hemma hos tg på kvällningen med några cider som sällskp. Rikard kom förbi en sväng senare och gjorde oss sällskap. Vi satt och vela fram å tillbaka i ca 2 timmar om vi skulle orka oss ner på Kharma. Sagt å gjort,vi tog hissen ner 6 våningar och landa på dansgolvet. Ingen hit precis..sandviken suger verkligen om d inte är löning el nått bra band som spelar! Men hade sån tur att Matte P och Wiken kom förbi och sa  hej så då fick vi nån att prata skit med iaf=)  Det blev sedan hem och ta en nattcigg med Tg och sen stupa direkt i sängen! Vakna med ett ryck ur en hemsk dröm av att Tisse ringde på dörren och ville ha sällskap till valbo. Hängde med dit en kortis. Nu sitter jag å väntar på att kl ska slå 3 för en sväng ner till åttan för en biljard =)


Bye bye

Hur tänkte jag?!

Ja jag vet inte vad jag tänkte med,eller jo! Jag tänkte då inte med hjärtat iaf. För en gångskull tänkte jag med hjärnan! Men då blir ju hjärtat lidande ist, men om jag skulle tänkt med hjärtat så blir ju både hjärta å hjärna lidande..
Ja de finns väl ingen bra lösning antar jag! Varför ska allt va så jävla svårt för?! Komplicerat liksom?!
Inga lätta utvägar..vakna upp imorgon och allt är på sin plats. Men de händer väl bara i drömmarnas värld. Och de är väl där jag har gått en tid nu känns de som,men fina drömmar blev hastigt till mardrömmar! Jag hatar mardrömmar!!
De kan inte finnas något bra med mardrömmar och om de nu skulle finnas de kan du gärna få berätta de för mig vad de är som är bra! Jag kan då inte hitta något!! Jag vill tillbaka till mina fina härliga bra drömmar!!

Idag har de inte hänt mycket. Jag va till läkarn imorse och dra på trissor men för en gångskull fick jag en riktigt bra läkare! Jag va redan beredd på de vanliga man brukar höra... ta en alvedon och om de inte har blivit bättre om några dagar så får du höra av dig igen. Men han va jätte trevlig, tog mig på största allvar,lyssnade på va jag hade att säga och gjorde en riktig undersökning. Så 20 minuter senare gick jag därifrån med en inflamerad ljumske och ett penicilinrecept. Åkte hem igen och gjorde misstaget att "vila" en stund för att senare vakna upp 4 timmar senare!
Ganska oduglig!Så fick man inte så mycket gjort den här dagen heller då. Blev tv tittande och de vanliga hemma hos Tg..

Och de här är de vanliga =)


Men kul har vi iaf =)

Tack Ulle för lånet av bilen morse =) Guld värt!! Tack tack!!


Everybody hurts sometimes...




Klockan är..

04.01 och mina ögon är jätte trötta men ändå så går de inte att somna =( Alldeles för mycket som snurrar i mitt huvud. Och de är så himla tråkigt! Jag borde sova för länge sen för jag ska vara hos läkare kl 09.20 imorgonbitti.

Har varit i Gävle på en liten raggar runda nu på nattekvisten,va in och hämtade Ulle på HB och innan de så stanna jag och Tg till på hagaström för en liten nattpizza,den va faktiskt ganska god för att säljas på statoil =)
Kom lagom hem för att se sista avsnitten av BeverlyHills som jag missa på eftermiddan!(döm mig inte,jag står mellan 2 jobb) för att jag å Patte besökte Emma och hennes halvsvarta lägenhet. Vet inte riktigt vad den tjejen pysslar med när hon renoverar men något konstigt måste de vara iaf för halva lägenheten va svart iaf. Och de va inga säkringar som var trasiga. Patrik hitta inga fel så vi for därifrån igen efter ett tag. Emma ringde sen efter nån timme för att berätta att när hon skulle göra lite varm chocklad på kvällen så hände de mest mystiska jag hört..haha
när hon satte på spisen började lamporna som varit trasiga..LYSA!! Haha!! Och tydligen så kunde hon styra olika lampor eller om de va alla lampor fast styrkan på lyset,jag kommer inte ihåg de va så snurrigt. Men hon kunde styra dom med storleken på plattorna..haha..hel konstigt!! Aldrig hört något dyligt..men varför vara förvånad,jag mena de är ju ändå söta Emma som ska renovera =) Du är ju för go gumman=)
Nä nu måste jag ta till drastiska åtgärder för att somna snart...


I wanna know what love is....


Tokförkyld!

Och de är så himla jobbigt!! Trött,sliten och huvudvärk. Men ändå är jag rastlös. Har typ ringt hela teleboken och frågat om biljard,promenad,mat,fika vad som helst. Men alla verkar vara upptagna idag! Så jag får väl roa mig själv med lite tv tittande.
Jag var ner på åttan igårkväll en sväng och prata lite med Mike. Han sa att han skulle börja ha biljardtävlingar igen!! Härligt,tillbaka till gamla familjen!! Sjukt kul! Så tack Mike för att du tar tag i de igen!

Igår va lilla Lucas här på besök, jag å tg va barnvakt. De gick jätte bra =)  Malin kom tillbaka efter nån timme och tittade på Lucas..hon frågade honom va han hade gjort med byxorna. Då va jag snabb att säga att de va Tg som hade klätt på honom..haha! Men sanningen va ju att vi hjälpts åt! Två dönickar som inte ens kan klä på ett litet barn=) Men han klagade inte iaf,de va väl de viktigaste =)

Låg och läste igenom mina tidigare inlägg inatt när jag inte kunde sova. Och upptäckte något förskräckligt!
De va ju knappt ett ända inlägg utan att jag nämnt ordet vin.Vin hit och vin dit. Pinsamt!
Jag mena, ja jag tycker om vin men att hålla på att skriva om de i varje inlägg. Konstigt!! Låter ju som om jag inte gör annat..och de ska jag tala om,de gör jag =)
Så inga mer vin inlägg nu =)

Idag har varit en ganska tung dag med mycket tänkade och funderande. Svårt att tänka posetivt ibland men gör allt för att gör de! Har liksom inte så mycket att vinna på att vara deppig och arg. Men de kommer väl stunder där d är svårt att förbise allt jobbigt. Men som sagt vad har jag att vinna på de?


Man måste satsa för att vinna.. även för att nå jackpot ;)

Och du =) jag är tamefan en sjukt bra jackpot =) hihi

Söndag

Ännu en söndag när man inte vaknar bakis..lovely!! Ok,ok jag hade kanske århundradets bakisdag igår ist. Men njuter fullt ut av att se alla polare idag som mår dåligt och tillbringar halva söndagen på toan =) haha
Hade e trevlig fredagkväll ute på Kharma med mina fina kompisar,tack för att ni tog ut mig för lite dans å skoj =)
Efter kl 02.30..blev d en blackout i sängen..usch vad man utsätter sig för ibland. Är de värt de?! Nja..tveksamt faktiskt!

Snart blir d en tripp upp till mamma igen med trevligt sällskap =) Kan behöva en lugn vecka till känner jag och få kanske tankarna på ett annat håll,ett posetivt håll! För som alltid, allt ordnar sig till slut =)

Lär dig livets stora gåta, älska,glömma och förlåta

Tänk på de ni..

To often we don't realize what we have until it's gone
To often we wait to late to say
"I'm sorry I was wrong"
Sometimes it seems we hurt the ones we hold dearest to our hearts
And we allow foolish things to tear our lives apart
far to many times we let unimportent things into our minds
And then it's usually to late to see what made us blind
So be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through
Be sure that you appreciate everything you've got
and be thankful for
the little things in life that means a lot

RSS 2.0