Tårta =)

Idag har jag fått tårta =) Jätte gott, tack och Grattis på kärringdagen gumman..haha!! Men dom säger ju att åldern inte spelar någon roll, kanske beror på vad man pratar om. I kärlek gör den inte de iaf, eller kanske att den gör. Jag bryr mig inte men det är många som gör. Men jag förstår inte varför,d är ju bara en siffra. De är väl det som finns under ytan som spelar roll inte sant?! Jag längtar tills ja kommer över 40 års grändes för de är då livet börjar säger dom som vet =) Och förhoppningsvis så har man gjort nästan allt de man vill göra, då kan börja lyxa till de lite i livet! Har förhoppningsvis en redig karl och äldre kids som är på väg hemmifrån vilken sekund som helst! Man kanske har kommit på va som är mitt kall i livet och jobbar med det man älskar mest! Ett fint hus på landet med en massa djur att gulla med, eller kanske inte en massa men 1-3 hundar 2 katter 1 häst 4 stallkaniner 10 höns så man får färska ägg på morgen och för att toppa så kanske några får och getter oxå som rensar ogräs.Ok de kanske blev en massa djur men jag tycker d är underbart! Och faktiskt en liten dröm som jag har. Men men.. de är ju bara drömmar..Men hoppas kan man ju göra! Och hoppet är det sista som överger en!


Olycka!

De blev väll inte så mycket mer att göra natten som va men nu är det bara en kvar=( Sen står man där mellan två jobb igen! Men inatt så va det en "gubbe" på vårat lag som klämde sig mellan trucken och en last, hans ben gick av..det ena hängde och slängde och de andra svällde upp till en fotboll. Men han lyckades hålla sig vaken och ringa efter hjälp. Där märker man verkligen hur fort det kan gå alltså! Så det blir väl rullstol och sjukskrivning i minst 6 månader! Chefen kom imorse vid 05.15 och hade möte med oss, då hade han varit på akuten och hälsat på honom och han vad vid gott humör. Han hälsade även till oss sommarjobbare som ska sluta inatt. Tyckte jag va gullligt =)
Man ska nog inte klaga så mycket på sitt eget tillstånd iofs så är de ju olika saker men ändå! Mitt onda kan jag ju göra något åt iaf! Och det har jag bestämmt mig för att göra nu. De första samtalet blir på måndag när jag vaknar,får se hur de går =) Rädd men det ska nog gå bra!!

Hur jag ska få tiden att gå tills jag ska iväg att jobba vet jag inte än men ja ska nog hitta på nått!!

Pöss pöss

Sommarkrysset

Är man lite pensionär när man sitter hemma själv och tittar på sommarkrysset? Och är verkligen med och spelar oxå =) Men kom på att jag kommer ju inte hinna klart med sista krysset innan jag ska gå och jobba. Hoppas verkligen att de blir mer att göra inatt än i går. Vi satt typ 7 timmar av 8 och då går inte tiden fort på ett nattskift.
Idag åkte mamma hem igen, de blev 2 korta intensiva dagar, som alltid när hon är här på besök. Men ändå roligt!! Och skönt att se henne! Lova att jag ska komma upp och hälsa på snart,har inte varit där sen när ja kom hem från Norge och de va ju vid jul förra året. Så de är väl dags =)
På måndag ska jag vara barnvakt till min söta systerson..tänkte kanske gå och gunga lite i stadsparken och äta lite glass på stan! Den som vill följa är välkommen =) Han kanske skulle komma till helgen oxå men d va inte säkert än men hoppas!! De är så roligt att träffa honom!
Fortfarande väldigt mycket tankar som snurrar, som jag inte vet vart jag ska göra av! Hoppas de försvinner snart!
Mår hemskt dåligt över d som hänt och vet inte vad jag ska göra för att göra d bra igen..

Nu ska jag gå och jobba!!!

Hej svejs

De va inte du..

De va nån annan..men du är fortfarande borta! Men nu kanske jag har chansen att säga allt de där jag ville säga..

Sjuk =(

Hade verkligen behövt varit ner till verket idag! Men när man inte ens orkar förflytta sig från säng till soffa så kanske inte det är någon bra ide! Bättre om jag är hemma idag och tillfrisknar så jag kan göra min sista natthelg. Kommer sakna de där stället, tro d eller ej =) Speciellt lönen =) Nu vet jag inte alls va jag ska göra, bli en fattig kyrkråtta. Låter ju inte ett dugg roligt. Måste ut och leta jobb för jag vill absolut inte gå tillbaka till resturang och inte mina fötter heller tror jag!

Läste igår att dom hittat en 24 årigs kropp..kan de vara du? Ser ingen annan utväg än att det är du..
Kommer ihåg första gången jag såg dig. De va i en buss på väg ner till skokloster i femman. Då kom du in i mitt liv för första gången. Vi hade ofantligt roligt den resan. Sen bara fortsatte de..vi umgicks, frågade chans..hihi..gjorde allt de där man ska testa på under dom åren, växte upp! Delade viktiga år i livet tilsammans! DU hade mycket tjejer som sprang efter dig då,måste ha varit jobbigt att välja=) Men fast du hade mycket att stå i så glömde du aldrig bort en fin vänskap! Kunde alltid prata med dig! Kommer speciellt ihåg en dag när vi stog utanför Hedäng och tjuvrökte, Du sa dom finaste ord  jag då hört! Nu har jag hört mycket men dom har jag alltid burit med mig! Tack!!

Vi är bra konstiga vi människor.. när någon betydelsefull människa försvinner ur våra liv då kan vi säga allt de där man tycker å tänker. Alla fina ord man kan spotta ur sig om den person! Till vilken nytta, ingen som lyssnar och tar åt sig då.  Säg de ist när du har dina kära nära dig för då uppskattas de. Och någon blir glad och tar åt sig! Något vi måste bli bättre på, iaf jag! Men nu han jag inte d,du är borta för alltid! *snyft*  Jag kommer sakna dig...

Dagen efter!

Idag kommer ensamheten krypande på mig! De är verkligen nått jag måste ta tag i,hatar att vara ensam! Vissa säger att de är skönt, men jag förstår inte vad som är skönt med de! Men de är väl nått man måste klara av som människa.
Och för att jag ska klara av att gå vidare så måste jag verkligen lära mig d!! Men d är tur att jag har fina vänner som kan underhålla mig på dagarna, men de är ju på kvällarna d är som värst! Men nu ska jag jobba eftermiddag och natt i några dagar framöver så då kanske de inte gör något.
De ordnar sig till sist.. som de så fint heter =)  Men det jag skrev om igår tror jag inte ordnar sig =(
Men det är ju någonting jag ställt till med själv!

Jag saknar dig..

Vad ska jag säga?!

Kan ju bara erkänna att jag är en stor idiot!! Vet inte ens hur jag ska beskriva min helg..
Jag har ljugit.. inte bara för en människa utan för två!! Sårar två helt oskyldiga människor!! Varför frågar ni säkert,om vad,hur, va sa du, va gjorde du..
Snälla fråga inte.. Ni har inte med det att göra!Jag vet att jag gjort fel! Som jag bäddat får jag ligga! Kan bara finna mig situationen och försöka göra allt bättre! Lärt mig en läxa för livet! Man ska inte tycka synd om sig själv och d kan jag ju inte göra heller eftersom jag själv satt mig här! Kan ju bara be om ursäkt och stå för det jag gjort!
Jag vet att ni läser de här så..
Du med cyklarna.. Du är en stark människa! Önskar jag vore mer som du,med bra värderingar och fin syn på livet!
Du med hunden... Du är en fin och kärleksfull människa! Jag är inte värd dig...
Till cyklar och hundar... Förlåt!!

Till min mamma som oxå läser detta.. Vet att du gjort ett bra jobb med mig! Men nu har d gått snett..jag ska fixa d, komma på fötter igen! Göra dig stolt!! Saknar dig, även hur gammal man än blir så är ens mammas kram den bästa kram!! Snart kommer du förbi en sväng och ger mig en sån iaf :) Jag älskar dig mammsen!!

Gjorde ett test..

Kan de här stämma?!

Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.

Ja kanske :)

http://se.41q.com/index.41q?a=1

Prova själv...


Ledig!

Så skönt så skönt!!  Sista natten gjord! Ledig i flera dagar nu. Ska på Winnerbäck på fredag och kräftskiva på lördag så hela helgen är planerad.. Och om d blir fint väder så  ska blir d sommarstugan å farmor på söndag!

Läste en blogg för en stund sen..och den handla om en kille som träffat en tjej..dom är bara kompisar. Men börjar uppstå en viss kemi emellan dom, de skrevs även att killar å tjejer inte kan vara kompisar utan att den ena får mer känslor för den andra. Alltså mer än kompis...Är de verkligen så?! Kan inte killar och tjejer bara vara kompisar?
Jag lägger en röst för att dom kan men har fått många ord emot de oxå! Jag har killkompisar..och även dom har flera tjejkompisar. Jag påstår då att de funkar. Men kan väl även hålla med om att d kan uppstå andra känslor oxå hos en av parterna.. Men d är ju inte alltid den andra får reda på de, el att man värderar vänskapen mer än några fjuniga kärlekskänslor. För vänskapen kan ju bli förstörd om man man uttrycker  vad man igentligen känner och d kanske de inte är värt alla gånger!   Men funkar de att vara kompis så är ju d underbart! Så skönt me killar för där får man ett rak och ärligt svar när man frågar nått. Inget illa menat nu tjejer men fy fan vad komplicerade vi är..de ska trasslas in en massa å diskuteras å tjatas å tragglas.. och iaf så blir inget problem löst!!Nä killar jag är på eran sida vad gäller den biten..
Och till alla mina vänner..killar som tjejer!! Tack för  att ni finns där! Sjukt glad att jag har er =)


Men va fan vet jag om allt igentligen....ja är ju bara en enkel tjej från en småstad nånstans i sverige.. =)

Så sjukt trött!!

Jobbade natt natten som va (har en till,sen ledig!tjohoo!!) hade sjukt lite att göra så man blir så himla seg.
Och igår lovade jag farmor i ett svagt ögonblick att jag skulle äta lunch med dom kl 11.00 på Oden,så d va ju bara att pallra sig upp efter allt för några timmars sömn. Så förlåt om jag glömde heja på dig på stan,resturangen,fiket..jag sov nog!
Efter en god lunch åkte vi ut till syster och lilla söta Lucas som fyller 1 år idag!
Tiden går så himla fort,tyckte nyss jag va in på BB och titta på ett litet skrynkligt russin i en blå filt. Men nu är  han hela 1 år och springer omkring på sina knubbiga söta ben. Och fort börjar d gå =)
Han va iaf nöjd när han öppnat alla presenter och ätit upp alla smultron på tårtan!  Sen va det hej då och kanske ses i helgen igen! Man vill ju försöka träffa dom så ofta som möjligt nu när dom flyttat hem igen! Och d är så kul att se allt som dom små människorna utvecklar, nu är d inte så lång tills han kan säga mitt namn =)

Nu blir de ryggläge i soffan nån timme innan man ska ner å göra en "snabbis" på verket igen ; )





Bättre..

Idag känns d bättre!! Fick va me på mitt första "krismöte" igår me tjejerna. De va skönt att bara sitta å prata om allt och när man är några stycken så fokuceras inte allt på ens egna problem bara,och d är skönt! Vi åkte ner till kvantum och "bullade" upp os me typ 7 olika kakor och ja gjorde en sån där färdig smuldegspaj,ja jag vet att d kanske va i d lataste laget men  d kändes ok då =) Sen att d va någe fel på Henkes ugn och att den blev lite svart va ju inte mitt fel! Men vaniljsåsen tog bort den brända smaken =) Hur som helst va d skönt att bara sitta å prata lite..

Tack så mycket tjejer,guld värda!!

To often ...

To often we don't realize what we have until it's gone
To often we wait to late to say
"I'm sorry I was wrong"
Sometimes it seems we hurt the ones we hold dearest to our hearts
And we allow foolish things to tear our lives apart
far to many times we let unimportent things into our minds
And then it's usually to late to see what made us blind
So be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through
Be sure that you appreciate everything you've got
and be thankful for
the little things in life that means a lot..


En natt har gått...

Och ja kunde somna men inte va d lätt! Ni får ursäka min blogg igår.. men d va en vän till mig som sa att d känns mycket skönare om man skriver lite. Och visst d gör de men jag vet knappt va jag skrev och d kanske inte va så sammanhängande men men..skönt va d iaf!
Vad ska jag göra idag då..när man är van att göra vissa saker!! Förvirrad..
Men nått lär ja väl hitta på kanske!..Solen skiner ,lite bra iaf.

Njut av den så länge ni kan för snart går den i moln igen..=(

Fan för känslor!!

Ibland hade d varit så himla skönt om man inte hade några!! Så trött på att vara ledsen hela tiden..eller nu har ja varit ganska glad några veckor men PANG så va man ledsen igen! Paniken stiger å stiger..skulle kunna springa ett maraton nu och tillåme vinna!! Ångest,skuldkänslor,kärleks känslor,hat känslor alla jävla känslor!! Kan bara dra å helvete! Vet igentligen inte varför ja är arg,kanske för att d är lättare än att vara ledsen..för d är ju igentligen d ja är! Som fan oxå..men d är ju bara mig själv ja kan skylla på! Om ja ändå hade gett 200 % så hade d kanske varit bra! Eller d hade varit bra..
Men man är ju skurken i sitt eget drama så. Men då vet ja ju vem ja ska vara arg på iaf!
Och som vanligt vill man bara fly verkligheten ist för att ta tag i de! Vilken jävla fegis man är! Men d är  ingen som har sagt att d är lätt å va kär heller och d kan ja då verkligen intyga! Men när ska ja få vara lycklig? Ja va d..men förstörde allt och lite till! Så d kan ja ju inte lägga på nån annan  heller..d är alltid så mycket lättare att skylla på nån annan..

Men nu är d bara att vänja sig..vara själv!! Men paniken å klumpen i bröstet är inte så himla lätt att gå och lägga sig med och försöka få sin skönhets sömn(för den lär ja ju behöva) Men d är inte lätt och sitta ensam i soffan med de där heller..

vart ska man ta vägen då?! NÅN?!

Han sa, bryt gå vidare..men hur?! Önskar ja kunde..

Dom säger d tar tid att läka och jag säger att allt ordnar sig till slut..men för tillfället känns allt som ett bottenlöst jävla hål!!


Posetiv blogg..öhh nä kanske inte.. men kan sätta 1000 spänn på att ni alla varit där och vet hur d känns! Så ja..jag tänker tycka synd om mig själv ett tag,slicka mina sår och försöka läka..själv=(


Så den här Anna funkar..eller supa skallen i småbitar och ringa å grina till mamma..men d hjälper bara för tillfället tyvärr!


Konstigt att man alltid har så bra råd till sina vänner men aldrig lyder dom själv! Konstig så där ja..

Kanske ska börja me d ändå..d har ju gått bra för mina vänner så råden funkar tydligen!
Men hur jävla lätt är det?

Vet att du oxå lider vännen! Och jag är ledsen att d blev så här önskar allt annat än d!! Men du förtjänar att vara lycklig..och d är du inte med mig! Önskar dig allt och att du kan gå vidare utan mig och hitta lyckan någonstans..för d förtjänar du!
Men du håller mitt hjärta varmt även fast d gråter!! Du är en fin människa,den bästa!! Förlåt för allt!!

Älska mig mer när jag förtjänar det minst det är då jag behöver det mest!!



Idag igen då!!

Vakna imorse och bara önska att d skulle vara bra väder..men nä då!! D suger fett allt jävla regn,speciellt när man är ledig! Så nu sitter man här framför tv och funderar på va man ska göra. Skulle ju behöva städa men orkar inte,har diskat iaf =)
Jaja en dusch så kanske man blir lite  piggare och ser dan me andra ögon!!
Ja provar iaf..

Take care

Så va hösten här då =(

Satt och fikade igår som vanligt på lasses men d regnade löv hela tiden. D va en vecka me sol och d ska man tydligen vara tacksam över nu förtiden i sverige. Känns som om vi går mot mörkare tider nu,så d är bara att vänta in vintern som å andra sidan inte heller kommer, d blir nog höst ända till nästa sommar=(

Ännu en helg som har gått, d blev en sväng ut igår på Lobby..d va sådär,hade faktiskt ganska tråkigt. Ramla omkring där by my self och titta på folk. Blev spiknykter så  fort ja klev innanför dörrarna, försökte me allt för att komma i stämmning igen men inte ens shots funka så då va d bara att ge upp och gå å ställa sig i den mil långa kön på sibylla. Och sen gå hem i regnet å lägga sig. Fick nått medelande om efterfest men d va ingen ide´ att försöka ha roligt någe mer den kvällen!

Idag så är d ganska dystert..hur tråkigt väder som helst!! Lite seg och utråkad! Va ner på monrose(stavas d så,tror inte d men ni fattar) och skulle äta lite, beställde nån tallrik där me en trött kycklingbit me strips å lökringar å en cola..inte för att låta snål el så men ja trodde hon skämta när  hon sa att d blev 102 spänn..och d va inte ens gott!!
Men då vet man till nästa gång iaf! Man lär sig nått nytt varje dag =)

Ha en fortsatt trevlig dag  =)

RSS 2.0